Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tiufkjær Vine

Julius Treis, Mosel

Om Julius Treis:

Vinavl i familien daterer sig tilbage til 1684. På væggen i hjertet af vinhuset er hver enkelt årgangs høstmængde og kvalitet sirligt og muntert opført. Det er et eksempel på familien Treis tilgang til deres håndværk og lidenskab. Professionalisme, grundighed, initiativ-rigdom og et sprudlende humør kendetegner hele den lille familie-virksomhed.

I dag dyrkes der vin på omkring 4 ha stejle skråninger, hovedsagelig Riesling, men også Müller-Thurgau, Kerner, Dornfelder og Pinot Noir.

Seneste generation af familien ved roret er Tobias Treis. Udover at have været med i mark og kælder siden spæd, har han lært hånd-værket på vingårde i hele Europa. Sideløbende med det er han uddannet Enolog. Det er hans ambition at fortsætte den ambitiøse stil som hans forgængere har anlagt, krydret med nye metoder og tiltag.

I lokalområdet er Julius Treis´ vine kendt og elsket for deres klare frugtighed, med en tiltalende stil der nærmest er cremet, uden at gå på kompromis med hverken druer eller Mosel. Nu er fagpressen blevet opmærksom på kvaliteten fra den traditionelle vingård med den moderne tilgang, ved smagninger og sammenligninger. Talrige medaljer og udmærkelser viser, at det er en af de bedste adresser, når de køber vin.

Vinmarkerne:

90% af vores vinmarker er skiffer og skiffersten. Vi dyrker vores vinmarker i harmoni med naturen og er alligevel genstand for dem. Hvert år forynger vi vejrkapperne for at høste modne og sunde druer. Gennem et håndplukket udvalg i flere aflæsninger høstes druerne i den ideelle modenhed. Mullay-Hofberg er vores top beliggenhed, hvor hvert år vores bedste vine vokser. Utallige små terrasser og tørre stenvægge; en stejl skråning med over 150m højdeforskel; rodløse, over 50 år gamle vinstokke; Orienteringen mod syd-sydøst; den blå skifer jord og minimum udbytter: Alt i alt gør det arbejdet med knoglejobbet, der ville være umuligt uden idealisme og udøvelse af de højeste kvaliteter. Müller-Thurgau, Pinot Blanc, Dornfelder og Pinot Noir dyrkes på skråninger og supplerer vores Riesling sortiment.